2009-09-29
 15:44:55

Praktik

Nu har vi fått reda på vilka praktikplatser vi har fått. Jag ska vara på försäkringskassan. Ska bli kul att se hur de arbetar där. Slipper även att pendla då jag gör min praktik hemma. Så det är skönt. Då sparar man både pengar och tid. Sitter i skolan just nu och väntar på att mitt tåg ska komma klockan fyra. Är så drygt att vänta så länge.
Sen när jag kommer hem så ska jag och min sambo göra ugnspannkaka med bacon i. Blev så sugen på det i morse så jag måste göra det. :) Sen är det Idol idag också. Det får man ju inte missa. <3

Ne nu ska jag gå iväg till tåget och kommer garanterat att somna på vägen hem. Är så himla trött så det är ofattbart. Tur att man är ledig imorgon.

Puss och Kram
2009-09-23
 19:54:11

Ojdå....

Nu var det väldigt längesen som jag bloggade. Jag skulle ju vara flitig och blogga varje dag, hade jag intalat mig själv. Men varför blir det aldrig som man tänkt sig för? Haha. Det har hänt så mycket. Vissa saker kan jag inte ta upp här för det skulle gå alldeles för djupt in i mitt privatliv. Och det är inte meningen att jag ska skriva om här. Vi tjejer har iallafall haft möhippa för min sambos syster. Hon ska ju gifta sig 17 oktober och det ser jag fram emot. Det ska bli jätte kul att gå på bröllop. :) Men först fyller hon 20 och min sambo ska fylla 24 innan.
Jag är på avsnitt 245 av Rederiet så det är inte så mycket kvar nu. Jag vill inte att det ska ta slut. Vill ha något att titta på när man är själv hemma, men får hitta någon annan serie som man kan se. Det är kul att se sådana där gamla serier som man tittade på när man var liten :P Så får man se om man tycker att de är lika bra nu som man tyckte då.... Så kom gärna med förslag på serier som ni tyckte var bra som jag kan titta på :)

Ne, nu ska jag fixa lite innan Idol börjar. Som är en väldigt bra serie som jag följer för övrigt. :P Och det kan man ju inte missa.

Puss och Kram
2009-09-09
 14:32:57

Slappar dag.


Idag har inte hänt så mycket faktiskt. Har bara vart hemma och slappat. Har pluggat lite grann, men inte tillräckligt. Har sett två avsnitt av Rederiet också. :P Igår blev det tvätta av, blev att tvätta alla handdukar och sängkläder som låg i tvättkorgen och det var en hel del. Blev fyra maskiner :S Måste börja tvätta lite oftare, annars har man inget rent snart. Har tvättid igen på söndag. Då blir det av att tvätta lite kläder så man har något att ha på sig.
Är väldigt glad den här veckan faktiskt. Livet känns ovanligt lätt och ser fram emot den kommande terminen i skolan och hoppas att det kommer gå fort :)
På söndag är det dop för min lillebror, Edwin. Annars är det inte så mycket planer inför helgen. :)
Snart kommer min sambos lillasyster och pappa hit. De ska se fotbollen här ikväll och äta lite god mat. Mysigt.

Puss och Kram

2009-09-07
 08:40:35

Måndag!

Ja, då var det måndag igen :( Usch vill bara att det ska vara helg ju. Men men, snart är det väl det igen. Är ledig imorgon och på onsdag. Så det är skönt. Sitter redan i skolan nu och väntar på att börja klockan 9.15. Sen komma hem halv sex och laga mat och sova. Och imorgon hoppas jag att det finns en tvättid ledig för vi måste verkligen tvätta. Jag har ingenting att ha på mig :(

Puss och Kram
2009-09-06
 21:58:09

Fort.....

Oj, vad dagarna har gått fort. Har inte skrivit på hela helgen ju :S I fredags var min sambo iväg och besiktade våran bil. Den fick två 2:or. Ojämnbromsverkan fram och ojämnbromsverkan bak :( Men var inte så mycket iallafall. Man får se det så. Igår var vi iväg på kräftskiva hos min sambos föräldrar. Det var trevligt med god mat. Fast jag åt inga oskalade kräftor, bara kräftstjärtar i burk och oskalade räkor. Räkor är ju så gott. Jag skulle kunna äta hur många som helst ju :)
Idag har vi åkt till min mamma och hennes sambo och tittat på deras hundvalp som de köpte igår. Den var jätte söt :P Vill också ha ju men det funkar ju inte om man inte är hemma så mycket. Och senare idag tittade vi på en film men jag somnade. Sedan var det ju Ensam mamma söker idag, och det är ju bra, så det såg vi. Och nu är det dags att krypa till kojs för att komma upp till skolan imorgon. God natt.

Puss och Kram
2009-09-03
 08:04:31

Torsdag....

Nu sitter man i biblioteket i skolan igen. Och bara väntar och väntar på att man ska börja. Börjar kvart över nio idag. Så det är över en timme kvar. :) Hehe. Igår när jag skulle åka tåget hem så träffade jag Christian på perrongen så man fick sällskap hem. Sen väl hemma så gjorde jag kyckling wok med nudlar samtidigt som jag tittade på Rederiet. Nu är jag på avsnitt 217, vill inte att det ska ta slut någon gång. Måste hitta en ny serie som jag kan titta på sen efter att den är slut. Någon som har något förslag på bra serie?? :P

Puss och Kram
2009-09-02
 16:16:33

Skolan klar för idag.

Nu sitter jag i skolan och bara väntar på att klockan ska bli fem så att jag får åka hem med tåget. :) Hatar att vänta men så är livet. Det blir ju så när tågen bara går en gång i timmen och man slutar oftast hel timme också. Men denna dag har gått fort och det har varit intressant. Kommer nog bli en rolig och lärorik kurs denna termin och sedan är det ju praktik halva terminen så det ska bli kul. Aja nu ska jag fortsätta att vänta.

Puss och Kram
2009-09-01
 22:34:06

God natt

Nu är det dags för mig att krypa ner under täcket och sova lite, så man är pigg och glad imorgon när det är dags för skola. Kul det kommer att bli. :) Har saknat alla i klassen faktiskt. Hela sommaren har ju gott utan att man har träffats.

God natt och sov så gott!
Puss och Kram
2009-09-01
 21:00:48

Slöar

Nu börjar det bli kväll och jag är duschad och klar för skola imorgon. :) Ska bli skönt att komma in i vardagen igen. Och hoppas att jag får min kurslitteratur snart. Den ska komma vilken dag som helst. Man får hålla tummarna. Nu blir det ett avsnitt av Rederiet, sen är det dags att sova. Inte för att jag ska upp så speciellt tidigt imorgon men skönt att vara utvilad, ska upp vid nio.

2009-09-01
 10:22:50

Dan före dan......

Nu har jag vaknat till liv här hemma. Satte mig vid datorn och tänkte kolla lite på Rederiet medans jag äter frukost. :) Är väldigt hungrig och Rederiet är ju väldigt bra så varför inte?
Idag är det dan före dan.....alltså skola imorgon. Kul, men väldigt jobbigt att åka tåg så länge, men vad gör man inte för att få en utbildning.?
Igår kom jag på att jag inte får glömma bort att lämna en studieförsäkran hos csn också. Annars är det lite svårt att få pengar och utan pengar klarar man sig ju inte.....

Frukost och Rederiet nu <3

Puss och Kram