2010-08-09
 18:22:32

Tävlar!


"NilssonPettersson lottar ut ett presentkort värt 450kr hos Lillfinger!
Var med du också!!!"

Avslutas 10/8

2010-08-01
 23:47:51

Söndag kväll

Denna helg har varit skön. Har bara slappat och tagit det lugnt. Man behöver inte alltid hitta på saker, men jag vill oftast göra det så att man slipper vara hemma. Så man slipper ta tag i allt det tråkiga som måste göras hemma. Så som städa, diska och laga mat. Men en sak är faktiskt rolig, det är när man prövar att laga mat som man inte gjort innan. Då är det kul faktiskt. Se hur det blir och hur det smakar. I lördags gjorde jag en köttfärspaj på ett nytt recept. Jag tycker alltid att pajdegen blir så torr när jag gjort förut men denna blev jätte god :) Så den blir det att göra fler gånger, garanterat.

Det skulle även vara lag vm i speedway i lördags men den blev inställd pga regn så den kördes idag istället och Sverige tog brons. Vi körde bra från början, blev sämre i mitten och hämtade upp på slutet igen då det var för sent för någon annan placering än bronset. Och bronet fick vi kämpa för. Kunde ju gått bättre.
Syrran var här och tittade på det med oss. Alltid trevligt med hennes sällskap. :) Vi åt glass med chokladsås och sedan jordnötsringar. Hihi.

Stina somnade sent idag, klockan var väl kvart över elva så kan ju alltid hoppas på att hon sover länge imorgon. Och imorgon har vi även tvättid klockan 17 till 22. Sämst tid men vi måste vänta tills Niklas kommer hem med att tvätta för jag kan inte springa själv med tvätt och Stina fram och tillbaka till tvättstugan då den ligger i grannhuset. Hade så gärna viljat haft tvättmaskin i lägenheten. Det skulle vara guld värt nu när man får lite mer tvätt än innan. :) Blir väl värre sen när hon ska krypa och leka mer. Nu blir hon ju inte så skitig. Men det händer att hon kräks ibland eller att blöjan läcker. Då blir det extra tvätt.

Gud vad jag längtar tills Stina blir 4 månader då hon kan börja med smakportioner. :) Ska bli så kul att se hur hon reagerar. Och när hon kan sitta upp. Man ser redan nu att det händer nya saker nästan varje dag. Hon blir mer och mer säker på att ta saker i handen och sedan för hon det till munnen. Hon är så söt våran lilla prinsessa.

Ne dags att sova lite tror jag. God natt.

Puss och Kram