2010-07-29
 10:49:45

Tävlar om en babyfilt.


”Jag tävlar inne hos Edvinsmamma om en babtfilt från Pledd.net. Var med och tävla
HÄR du med! Tävlingen avslutas den 10/8 kl 21.00″

2010-07-29
 10:41:24

Länge sedan....

Nu var det väldigt längesen som jag skrev något här. Har inte riktigt haft tid för det.
Men sedan sist så har vi vart på en liten semester till skåne och hälsat på pappa Niklas syster och hennes man. Det var super mysigt och väldigt skönt att komma hemifrån. Jag hade kunnat stanna längre men eftersom att jobbet kallade för Niklas så gick inte det. :( Tråkigt men sant.

Nere i skåne så gick vi på ett köpcentrum och jag fyndade två tunikor på rean, endast 98 kronor för båda. Stina fick en barbapapa romper och tre dregel haklappar. Detta var inte på rean dock, men det behövdes :)
Pappa Niklas hittade inga kläder men fick med sig två tv-spel hem. Dessa kostade endast 29 och 15 kronor. Så det blev billigt.

Här är Stinas dregel haklappar.

(bild från hm.se)

Hittade ingen bild på barbapapa rompern men kanske lägger upp en sen med ett eget taget kort.

Vi har även varit på glasscafé. Detta passar mig utmärkt eftersom att jag älskar glass. Det är nog det bästa som finns. God glass, stössel, topping, banan och grädde :) Jätte gott.

Stina har fått sina 3 månaderssprutor också. Det gick bra men hon tyckte verkligen inte om det. Hon gallskrek och vart jätte ledsen. Men efter lite tröst så var det bra sen. Hon fick lite feber första dagen, 38,2 grader, men dagen efter var tempen nere på 37,8 så den sjönk och försvann väldigt fort. Så då hade vi tur, eftersom att det var precis samma dag som vi skulle åka till skåne.

Aja, det var en liten update. Ska försöka skriva mer.

Puss och Kram
2010-07-16
 13:39:51

Fredag...

Åh äntligen Fredag. Vad skönt. Ikväll blir det nog tacos och mys med familjen. :) Blir nog att se på Postkodskampen och sedan Diamond league tror jag. Är kul att se på friidrot om det är svenskar med. Annars är jag inte så intresserad faktiskt. :P

Stina sover nu och jag ska gå och titta på unga mödrar :) Det är bra tcker jag.


bild lånad från Google.se


Puss och Kram

2010-07-16
 00:10:17

Tråkigt....

Jaha, badkläderna som hade kommit var för stora, så det är bara att skicka tillbaka. Tyckte inte om de heller så det är lika bra. Får försöka hitta några andra. Men innan jag hittar det så är väl sommaren redan slut :) Hihi.
Är så himla kräsen.

Idag har vi inte gjort så mycket. Stina och jag har lekt och idag har hon faktiskt sovit rätt mycket på dagen. Hoppas hon sover inatt också :P Hon har blivit så duktig våran stora flicka. Men jag ska väl inte säga för mycket för då vänder det väl, som alltid.

Ne dags att krypa ner i sängen, alla andra sover redan.

Puss och Kram
2010-07-14
 15:40:26

Mysigt..

Idag vaknade Stina kvart i nio. Hon åt och vi gjorde oss iordning för att gå ut. Så klockan tio var vi redan ute och gick. Skulle gå till Ica och hämta mitt paket från Ellos som hade kommit. Fick ett meddelande från kusin Fia som frågade om jag ville ta en fika och det gjorde vi.
Efter fikan gick vi in och tittade lite i Pickaboo och det slank ner ett och annat. Stina fick ankor som hon kan ha i badet när hon badar, sedan blev det två matlådor, frysetiketter, äppeldelare, plåster och så wc rent. :)
På Ica fick Stina ett par nycklar som hon kan leka och bita på :) Hoppas hon tycker om det hon fick.

Här kommer två bilder på det som kom med hem







När pappa Niklas kommer hem ska vi åka och bada. Måste pröva mina badkläder som kom från Ellos idag bara. Hoppas att jag kan ha de. :)

Puss och Kram
2010-07-13
 23:33:04

Helt slut..

Nu är jag helt slut. Ska bli skönt att lägga huvudet på kudden och sova nu. Idag kom mitt paket med badkläder från Ellos, har inte hämtat det än. Skulle gjort det och åkt och bada men det blev inte så fint väder. :) Hihi.
Regn och åska, men det var väl välbehövligt. Skönt om det kan bli mer behaglig luft att andas ute. Inge kul att gå ut då man smälter bort så fort man sätter foten utanför dörren. :(
I hopp om att vi skulle åka och bada idag började jag göra pasta sallad med kyckling i. Men insåg rätt snart att det inte skulle bli något bad. Så första doppet för i år får vänta. Men hoppas på bättre väder i veckan så det blir den här veckan i alla fall.

Nu på kvällen blev det att göra en sockerkaka, men hade ingen mjölk hemma så fick bli ett nytt recept. Det ska inte göras om. Det blev den plattaste och torraste sockerkakan som jag ätit. Tråkigt, jag som var så sugen på något gott. Men men, får göra någon ny en annan dag. Vill ha lite ork och baka bullar någon dag också :)

Efter en väldigt varm dag i början och mycket ståendes i köket skule jag ta ett välförtjänt bad, men gissa vad.
Jo efter ungefär 15 minuter i badet så var det någon som var hungrig. Lilla Stina äter så ofta på kvällen, men det är väl för att bunkra upp för natten så hon kan sova hela tiden. Det tycker ju jag är bra men det är så jobbigt när hon ska äta så ofta för man kan inte göra så mycket. Men hellre det än att hon ska vakna åtta gånger per natt. =)

Så det var en liten uppdatering iaf. Ska snart gå och lägga mig.

Puss och Kram
2010-07-11
 23:51:55

För fort...

Denna helg har gått för fort. Känns som att man inte har gjort så mycket. Igår var vi hemma hos mamma en sväng och hälsade på. De bjöd på pizza. Sedan på kvällen var det Speedway Gran Prix på tv och det missade vi ju inte. :) Syrran var här och sov hos oss. Efter GP:et på tv så började jag och syrran att städa lite.
Jag och Niklas fortsatte att städa imorse och sedan åkte vi till mamma en sväng igen och åt lasagne och sedan jordgubbar med glass. Fast jag åt bara en jordgubbe, vill inte riskera att Stina ska få ont i magen eller utslag. Det är så tråkigt.

Vi prövar även att hon äter utan att få sina magdroppar Minifom från och med idag. Får hoppas att det funkar. Så är väl lite onödigt att smälla i sig massa jordgubbar också. Det blir dubbel utmaning och det är ju onödigt.

Stina och jag har även badat i badkaret idag. Hon tyckte det var jätte kul och sprattla och hade sig, enda tills hon blev hungrig. :)
Medans jag och Stina badade så dammsög pappa Niklas och han tvättade också. Så nu har vi lite rena kläder igen :P

Tack syrran för lite hjälp med städningen, du får säga till om du vill ha hjälp att möblera om i ditt rum :)


Puss och Kram
2010-07-08
 23:11:35

Torsdag

Idag har jag och Stina haft en slappardag. :) Det har varit skönt. Hon fortsätter sova sex timmar i streck. Vilket jag tycker är jätte skönt. Får hoppas att det håller i sig och att det är sådan som hon är. En riktig sömntuta :P
Men hon är vaken mer på kvällarna. Hon kommer nog bli en kvällsmänniska precis som pappa Niklas.
Idag blev det färskpotatis, köttbullar, sill och gräddfil. Fast jag åt Tzatsiki till. :) Och imorgon är det fredag, skönt. Då är det helg och pappa Niklas sista jobbardag i denna vecka. Sedan är han ledig och hemma med oss i två dagar. Och imorgon är det premiär för Postkodkampen, det tänkte vi att vi skulle se vad det är för något. Det verkar roligt iallafall.

Puss och Kram
2010-07-07
 23:39:45

Från födsel till nu......

Här är ett utav de första korten som är tagna på Stina



Stinas namnskylt på hennes vagn



På väg hem, efter en (för) lång vistelse på BB



Här är hon i sin säng



Lite större



En leende Stina



Här är jag nu ute i sommaren

2010-07-07
 22:02:01

Kväller...

Nu har det blivit kväll och vi har haft en underbar dag. Var iväg till pappa Niklas jobb och där tittade vi på fina grejer och fikade. Jag tog en ost och salami macka medans de andra tog en varsin räksmörgås.
Sedan nu på kvällen har jag och Stina badat. Hon tyckte att det var jätte roligt. :) Hon sprattla och levde loppan i vattnet. Så kul att se henne när hon har roligt.
Vi har även haft besök av Trygg Hansa idag som berättade lite om deras försäkringar. Mycket givande.
Vi har ju köpt ny bil nu och den blev försäkrad i Trygg Hansa, så får se om vi ska flytta med alla andra försäkringar också.

Nu är det snart sovtime. Stina har precis lagt sig. Hon blev helt slut efter att ha badat.

Puss och Kram
2010-07-07
 10:39:48

Mitten på veckan :)

Ja, idag är det onsdag. Och imorse blev jag väckt av sotaren som skulle rensa ventilationen ovanför spisen. Tio över åtta plinga det på dörren. Snacka om att jag var trött då. Men som tur var så vaknade inte Stina utav ringklockan. Hon har sovit jättebra inatt (som hon gjort i ungefär 2 veckor nu). Hon sov ungefär 9 timmar. Skönt att få sova på nätterna. Men jag satt och fixa lite med min blogg så jag gick inte och la mig förens vid halv tre. Men jag får väl skylla mig själv.
Måste fixa min header och allt som försvann när jag ändrade design. Men orkar inte just nu, tog ju sådan tid sist jag gjorde det.

Idag ska vi även åka och hälsa på pappa Niklas på jobbet. Hans syster och hennes kille är uppe och hälsar på från Skåne och de ville åka dit. Ska bli kul :)

Stina blir mer och mer nyfiken för varje dag. Nu vill hon så gärna stå upp i knät och hon är faktiskt väldigt stadig. :) Det är så kul. Och igår fick hon en barnvagnsleksak som man hänger på sufletten. Hon fick ju låna Vincents när vi var ute och gick med de en gång och hon tittade så på den, så tror att hon kommer uppskatta denna jätte mycket. Tack, farmor och farfar. :)

Puss och Kram
2010-07-07
 02:05:10

Fel på bloggen!

Har fått reda på att det inte gått att kommeterat på min blogg, så har nu gjort om designen. Men har inte fått till en header än. Men det kommer väl snart. Har inte ork att sitta med det nu.
Hoppas att det fungerar att kommentera nu iaf. :)
Dags att krypa ner i bingen.

Puss och Kram