2011-07-23
 21:21:16

Ny blogg!

Nu har jag skaffat ny blogg!
Hoppas att ni följer mig där!

blivandesocionom.devote.se

2011-07-23
 14:09:29

Så.

Jag tror att jag fick det att funka nu men är inte riktigt säker.
Får inte fram min nya design på datorn utan bara i mobilen.
Tycker ni att det ser bra ut?

Puss och Kram

2011-07-23
 14:07:58

Hej.

Detta är ett test!


OBS. Endast ett test inlägg!!

2011-07-23
 14:06:50

Fixat lite.

Har försökt att fixa min bloggdesign. Är rätt nöjd faktiskt. Får se om jag får ordning på att hela min text blir som en enda lång novell som hänger ihop och inte ett enda mellanrum. Det är jobbigt att läsa, men jag gör mellanrum när jag skriver fast det blir inte i texten sen. Någon annan med det problemet? Puss och Kram
2011-07-23
 13:30:42

Dags att bestämma sig

Nu är det hög tid att bestämma sig om man ska fortsätta blogga eller ta bort den helt. Har så svårt att bestämma mig. Men om jag ska fortsätta blogg så måste jag blogga oftare, annars tappar man ju sina få läsare som man har. Förstår att ni tröttnar på att gå in på en blogg som aldrig uppdaterar.
Jag har några sådana bloggar som jag läser som inte brukar uppdatera så ofta och jag tycker att det är tråkigt när man inte har något nytt att läsa. Så jag förstår er! :)
 Men ska försöka en sista gång nu att ta tag i bloggen. Men det kommer nog max bli ett inlägg om dagen. Har rätt så mycket att göra om dagarna, man hinner inte riktigt sätta sig ner och blogga när man har en ett-åring som springer runt och gör bus. Och medans hon är vaken så vill man ju busa med henne och inte sitta vid datorn. Men just nu så sover hon middag.

 Nu till hösten så kommer Stina att börja på dagis då skolan börjar för mig igen. Ska göra 10 veckors praktik så i början kommer det bli långa dagar för henne på dagis men förhoppningsvis så blir det bättre efter praktiken. Jag ska göra mina 10 veckors långa praktik i Fjugesta, så kommer samåka med min sambo som jobbar utanför Mullhyttan. Så det blir ju perfekt.

Ser faktiskt fram emot att göra praktiken. Lite annat än att bara plugga massa hela tiden. Och vi trivs i den nya lägenheten där vi nu har bott i snart fem månader. Oj vad tiden går fort. Vi har köpt en diskmaskin nu också som vi ska koppla in och det ska bli så skönt. :) Vi har ju även tvättmaskin i lägenheten och det är ju superskönt att bara kunna slänga i en maskin när man känner för det och behöver. Som när Stina fick sin första magsjuka. Då blev det några maskiner tvättade kan man ju säga.

Ne nu ska jag gå och hitta på något annat, men blir kanske ett inlägg till ikväll. Ska även dammsuga och torka golven idag. Vilket inte är så kul men ett måste ibland. Har även lite disk som måste bort. Så jag har väl saker att göra. :) Puss och Kram