2009-08-31
 21:07:16

Jaså...

Ja, idag har det inte blivit så mycket bloggande faktiskt. Har varit hos mamma hela dagen. Vi var iväg till stallet där de har deras häst och målade i boxarna. Och efter det så fick jag tacos. Har passat mina små syskon också medans mamma och hennes sambo var och tittade på en hundvalp. :) Så jag och min sambo kom hem för ungefär en halv timme sen, och nu sitter jag och kokar ris som min sambo ska ha med sig i matlåda med vårrullar. :P Tycker inte om att koka ris för det bränner bara fast i botten, kanske beror på att jag har för hög värme på!? Jag vet inte. Provar sänka och allt men det blir ändå inte bra. Tur man inte är kock iaf.

På onsdag börjar skolan också. Längtar faktiskt lite att komma tillbaka i skolbänken och fortsätta med studierna och träffa alla klasskompisar. Ska bli kul att komma iväg. Hoppas att mina skolböcker kommer snart som jag har beställt på lycknis. En väldigt bra sida tycker jag att beställa kurslitteratur ifrån. Alltid fraktfritt och de har de billigaste böckerna också :P Men de saknade en bok som vi skulle ha i den här kursen så får se hur jag ska göra med den. Kanske kan låna den på biblioteket i Örebro.

Nu blir det nog Rederiet <3

Puss och Kram
2009-08-30
 16:30:33

Mat!

God dagens. Herre gud vad jag är mätt nu alltså.... :P Jag och min sambo har precis ätit. Vi åkte till Örebro och hämtade mat på Restaurang Bamboo. Kinamat. Det var super gott det :) Så nu är magen belåten ett tag framöver. Sedan ikväll blir det mys med Män som hatar kvinnor och så köpte vi frallor som vi ska äta, gott gott.
Nu är det dags för ännu mer avsnitt av Rederiet. Är på avsnitt 202 och jag vill verkligen inte att det ska ta slut....

Puss och Kram
2009-08-29
 23:38:25

Kvällen....

Jaa, nu börjar denna kväll att lida mot sitt slut. Snart dags att nanna kudden. :) Det har varit en bra dag. Var iväg till mamma en sväng och hälsade på och hämtade lillasyster som skulle vara hos oss och se på speedway vm. När vi kom hem så lagade vi tacos och tittade på Power of 10. Sedan åt vi jordgubbar och sedan chips med dip till Speedway vm:et. Gott gott. Det var lördagsgodiset. :P Och i Speedwayen gick det inte så jätte bra för oss. Våran gubbe som vi hade spelat på kom tvåa. :( Det var lite tråkigt, för hade han vunnit så hade vi fått 1000 kronor. Det hade varit välbehövda pengar.....

Puss och Kram

2009-08-29
 09:37:41

Sol och blåst...

God morgon. Nu är man nyuppstigen och har precis öppnat balkongen för att det är så himla varmt här inne. Skönt blev det. För ute är solen framme fast det blåster in kalla vindar i lägenheten vilket är skönt, för de svalkar så otroligt skönt. :)
Igår blev det god mat och dricka och trevligt sällskap. :P Det blev kycklingfilé för mig som jag var sugen på....gott gott.

Nu blir det snart melodikrysset klockan tio, sen kanske vi ska åka till mamma en sväng. Sen ikväll är det speedway vm och det kan man ju bara inte missa....

Puss och Kram
2009-08-28
 18:03:30

Badad

Äntligen är allt klart här hemma och jag har tagit ett välbehövt bad. Så nu känner jag mig ren igen :) Snart kommer min sambos föräldrar hit också och sen ska vi gå och äta. Gud vad gott det ska bli. Är faktiskt hungrig redan :P
Jag är sugen på kycklingfilé, men får se vad det blir för gott......

Imorgon är det Speedway vm också på tv...från Vojens, Danmark. :) Så jävla kul är det. Var ju på Speedway vm i Målilla den 15 augusti i år, det var guld att se det live. Men vissa fattar visst inte att det inte är så bra att supa sig så full att man däckar...då kan man ju inte kommit ihåg mycket dagen efter inte..... :S Haha

Puss och Kram
2009-08-28
 16:27:22

Städning...

Ja, nu är man i full gång att städa här hemma. Är snart klar men jag orkar fan inte mer nu. :( Är så jävla slut och vill bara lägga mig i badet och bli ren, känner mig så himla smutsig :S Men snart får jag göra det. Det är bara vardagsrummet kvar nu. Så det känns skönt iaf.

Sen ska det bli gott med lite mat ikväll, som är restaurang lagat :P mmmm mums.

Puss och Kram
2009-08-28
 09:25:14

Morgon igen....

Jaha, nu var det dags att vakna, av den där förbaskade väckarklockan. Det är inge kul att behöva höra ljudet från den. Hade vart skönare att vakna av sig själv ju... men jag var tvungen att gå upp för idag måste jag städa för att svärföräldrarna kommer på besök.. :) Då kan det ju inte se ut hur som helst ju.
Så idag hinns det inte med något rederiet inte.....(kanske ett avsnitt, man vet aldrig :P)

Puss och Kram
2009-08-27
 22:06:36

God kväll

Jaha, nu är det dags att gå och lägga sig. Ska upp i tid imorgon och börja städa lite för att min sambos föräldrar kommer till oss imorgon. Vi ska ut och äta och ha det trevligt. :)

Var hos mamma en sväng förut, fick lasagne och fika. Hämtade även databordet som vi skulle få, men har inte ställt upp det än. Får se hur det blir. Hoppas att det passar bättre än det vi har nu.

God natt.
Puss och Kram
2009-08-27
 16:08:30

Dagen bara försvinner......

Jaha, nu har jag tittat på rederiet hela dagen. Känns som att man inte har fått något gjort idag. Och det har jag ju inte heller. :) Hehe. Har vart ute med Harry nyss. Skönt att komma ut i friska luften iallafall.
Fick reda på idag också att vi börjar skolan på onsdag nästa vecka och inte på måndag, så då hinner jag beställa mina böcker och allt :) Skönt att vara ledig lite extra också.
Aja, nu blir det ett avsnitt till av rederiet sen är det dags för mat

Puss och Kram
2009-08-27
 09:17:55

God Morgon!

God morgon alla kära läsare. :)
Nu har jag gått upp och tycker faktiskt att jag är väldigt duktig som går upp så här tidigt fast jag är ledig. Men man måste vända rätt dygnet eftersom att man börjar skolan på måndag ju :P

Ja idag ska jag vara hundvakt åt Harry, för Lindha jobbar. Ska hämta honom senast klockan tolv. Han var jätte lugn och mysig i måndags när jag hade honom. Hoppas att han är lika lugn idag :) Sen blir det att laga lite mat när Niklas kommer hem. Sen händer inte så mycket mer. Vi kanske skulle åka och hämta ett databord hos mamma idag som vi skulle få. Får se om det blir bättre än det vi har nu. För nu är det så trångt med skärm och skrivare och mus på bordet. Vi skulle vilja ha en pappershållare på bordet också så man kan lägga räkningarna i den eftersom jag betalar räkningarna vi internet så är ju det smartast ju. Annars lägger man de lite var stans och så hittar man de inte och så får man påminnelse på de :( Det är inte bra.

Aja, nu blir det Rederiet innan jag hämtar Harry!

Puss och Kram
2009-08-26
 21:58:05

Välkommen till min nya blogg!

Hej! Har varit så dålig på sista tiden att skriva i min blogg så jag tyckte att jag lika gärna kunde öppna en ny. Ska försöka att bättra mig att skriva nu. Tror att det var två månader sen jag skrev sist, så det måste bli skärpning. Annars kan jag lika gärna strunta i att skriva i bloggen. :) Hehe.

Har iallafall jobbat hela sommaren på Atria Lithells i Sköllersta och stått och packat den färdig gjorda korven i deras förpackningar. Har varit helt okej sommarjobb, med jätte bra arbetskamrater. Det har vart soft. Och på måndag börjar skolan igen. Ska bli skönt att komma igång igen efter detta långa uppehåll. Ska bli skönt att klara av ett år till. Det kommer gå så fort, precis som mitt första år gjorde. :) Nu har jag 2 ½ år kvar att plugga sen är jag färdig utbildad socionom :P Skönt att veta vad man är för något sen. Just nu känns det som att man inte är någon. Satt på sommarjobbet och tänkte hur de som arbetade där kunde göra det året om. Att de inte vill utbilda sig och ha ett mer givande arbete. Men det ska ju finnas folk till allt. Vissa vill väl kanske arbeta där, medans jag inte skulle vilja vara där år ut och år in.......men men det är ju bara lilla jag :P

Nu får det räcka för idag.... ska titta lite på rederiet nu och sedan sova.

Ha det så bra alla där ute.

Puss och Kram